Сештологија

Publisher: Просветно дело | Language: Македонски | Year: 2014
Original title: Сештологија | Num. of pages: 116 | Dimensions: 20 см | Cover: /

Ова е книга за деца..и за возрасни. Исполнета со лесе, едноставен, здрав хумор кој засмејува, но и поучува. Книга која што е воведена за изборна лектира во шесто одделение.

Price: 250 ден

7 in stock

Compare
Sold By Просветно Дело АД Скопје

Report an abuse for product Сештологија

Categories: ,
SKU: 978-608-228-199-5

Просветно Дело АД Скопје

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сештологија”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in