Сестра смрт

Издавач: НОРША | Јазик: Македонски | Година: 2019
Оригинален наслов: Sestra smrt | Бр. на страни: 317 | Димензии: 21 см | Корица: тврда

Напуштена фабрика за преработување гасена вар. Колку мистерии може да се исплетат од едно вакво место, од кое излегуваат духови на воени злосторници од борбите во поранешна Југославија? Каква врска има напорната работа на работлива медицинска сестра со убиство на бројни пациенти? И дали е возможно сето ова да е вистина?

Цена: 500 ден

10 на залиха

Спореди

Questions and Answers

You are not logged in