Сестра смрт

Publisher: НОРША | Language: Македонски | Year: 2019
Original title: Sestra smrt | Num. of pages: 317 | Dimensions: 21 см | Cover: тврда

Напуштена фабрика за преработување гасена вар. Колку мистерии може да се исплетат од едно вакво место, од кое излегуваат духови на воени злосторници од борбите во поранешна Југославија? Каква врска има напорната работа на работлива медицинска сестра со убиство на бројни пациенти? И дали е возможно сето ова да е вистина?

Price: 500 ден

10 in stock

Compare
Sold By Норша Дооел

Report an abuse for product Сестра смрт

Categories: , , , , , , , ,
SKU: 9786084901020

Questions and Answers

You are not logged in