СКОКОТЛИВИ ПРИКАЗНИ

Publisher: Ѓурѓа | Language: Македонски | Year: 2016
Original title: / | Num. of pages: 176 | Dimensions: 125 х 200 mm | Cover: /

Низ единаесет живописни приказни, напишани лесно, течно и духовито, го гледаме
животот во Франција во првата половина на деветнаесеттиот век. Секој расказ е
целина за себе и носи одредена поука. Со оглед на тоа што основните теми се
љубов, сексуалност и односите помеѓу мажите и жените, оваа збирка е
занимлива за секого, без оглед на годините и искуството.

Price: 200 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Ѓурѓа

Report an abuse for product СКОКОТЛИВИ ПРИКАЗНИ

Category:
SKU: 978-608-201-299-5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СКОКОТЛИВИ ПРИКАЗНИ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in