Слатки мали чудовишта

Author: //
Publisher: Топер | Language: Македонски | Year: 2009
Original title: Слатки мали чудовишта | Num. of pages: 71 | Dimensions: 160x230 | Cover: тврда

Оваа книга дава интересен и сликовит приказ за загубените родителски права. Според авторката, со раѓањето на детето вие несвесно се откажувате од правото на сопствен живот за да на крајот дојдете до едно парадоксално откритие дека со губењето на правото на сопствен живот, со блаженство и гордост ви е подарено едно поважно право - ПРАВО ЗА СОЗДАВАЊЕ ЖИВОТ!

Price: 210 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Топер

Report an abuse for product Слатки мали чудовишта

Category:
SKU: 978KK00189

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Слатки мали чудовишта”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in