Смарт боенка – Чудесни автомобили

Автор: /
Оригинален наслов: Смарт боенка - Чудесни автомобили | Бр. на страни: 24 | Димензии: 29х21 | Корица: мека

3-во-1: УЧЕЊЕ, БОЕЊЕ И ИГРАЊЕ!Вашиот личен 3D возен парк со автомобили кои изгледаат како вистински и се управуваат со Вашиот смартфон!„Чудесни автомобили“ е многу повеќе од обична боенка. Во оваа смарт боенка ќе можете да научите за модерните модели на автомобили, но и да ги управувате со Вашиот смартфон или таблет. Инсталирајте ја апликацијата «3D Cool Cars» за да можете да ги возите автомобилите кои се наоѓаат во оваа боенка. Со помош на апликацијата специјално дизајнираните страници од оваа боенка ќе се претворат во подземна гаража каде има паркирано 3D автомобил кој изгледа исто како вистински! Користејќи го Вашиот смартфон или таблет ќе можете да го управувате автомобилот низ страниците на боенката, но и надвор од неа!Апликацијата за смартфони и таблети може да се користи на Андроид (4.0 или понов), како и на iPhone (4 или понов), и iPad (2 или понов).Упатство за инсталирање на апликацијата1. За да ја пронајдете апликацијата за Android, iPhone или iPad, скенирајте го QR кодот кој се наоѓа на левата страна или побарајте ја апликацијата «3D Cool Cars» на Google Play (за Android) или App Store (за iPhone и iPad).2. Инсталирајте ја апликацијата на Вашиот уред. 3. Кога ќе ја вклучите апликацијата првпат, од менито одберете ја опцијата Play и внесете го кодот кој се наоѓа под грепката (вклучувајќи ги и цртичките помеѓу карактерите). За активација на кодот ќе Ви биде потребен интернет. Секој код може да се искористи најмногу на 3 уреди. 4. Откако ќе биде активиран кодот поставете ја боенката на рамна површина и насочете ја камерата од смартфонот или таблетот кон која било слика од гаража во боенката. Кога виртуелната гаража ќе се појави на екранот, допрете ја за да ја отворите, по што ќе може да започнете со возењето на автомобилот.Мобилната апликација за смартфони и таблети може да се инсталира на Андроид (4.0 или понов), како и на iPhone (4 или понов) и iPad (2 или понов).
Рангирано 5 од 5 според 4 рејтинзите на корисниците

Цена: 149 ден

12 на залиха

Спореди
Продавач Меѓународен центар за славјанска просвета

Report an abuse for product Смарт боенка – Чудесни автомобили

Категорија:
ИСБН: 9786080000000

Меѓународен центар за славјанска просвета

Questions and Answers

You are not logged in