Сонот и окултното

Publisher: Ѓурѓа | Language: Македонски | Year: 2008
Original title: / | Num. of pages: 96 | Dimensions: 125X200 | Cover: /

Сонот и денес за многумина е сè уште окултен феномен. Окултизмот тврди дека реално постојат „работи меѓу небото и земјата за кои нашата школска мудрост и не сонува“. Општа е човечката склоност кон верување во чуда. Разумот ни станува непријател кој ни скратува многу можности за уживање. Човекот открива колкаво е задоволството барем повремено да им се препушти на исушенијата на безумието.

Price: 200 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Ѓурѓа

Report an abuse for product Сонот и окултното

Category:
SKU: 9789989282355

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сонот и окултното”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in