Стара домашна кујна

Author: //
Publisher: Топер | Language: Македонски | Year: 2009
Original title: Стара домашна кујна | Num. of pages: 65 | Dimensions: 165x235 | Cover: /

Од оваа едиција на готвачи досега има излезено осум наслови. На 65 страници во боја, надополнети со фотограии може да најдете преку 70 рецепти коишто се описно објаснети односно постапката на приготвување на рецептот и исто толку фотографии на рецептите. Овие готвачи излегуваат еднаш месечно. Во подготовка се следните наслови: Јадења од рерна, Овошни колачи, Зимница и уште многу други.

Price: 99 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Топер

Report an abuse for product Стара домашна кујна

Category:
SKU: 978KK00367

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Стара домашна кујна”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in