Mеханика на материјали, осмо издание

Автор: R. C. Hibbeler
Издавач: Датапонс | Јазик: Македонски | Година: 2013
Оригинален наслов: Mechanics of Materials, 8th edition | Бр. на страни: 888 | Димензии: 200х230 | Корица: /

Механика на материјали е наменета за додипломски курсеви по механика на материјали во одделенијата за машинско, градежно и воздушно инженерство. Содржи одлични практики на Хибелер насочени кон студентите, овој текст е во четири бои со фотореалистичка уметничка програма дизајнирана да им помогне на студентите да ги визуелизираат тешките концепти. Јасен, концизен стил на пишување и повеќе примери од кој било друг текст дополнително придонесуваат за способноста на учениците да го совладаат материјалот. За повеќе информации околу книгата пишете на publishing@datapons.com.mk

Цена: 2154 ден

5 на залиха

Спореди
Продавач ДАТАПОНС

Report an abuse for product Mеханика на материјали, осмо издание

Категории: ,
ИСБН: 9786082220659

Questions and Answers

You are not logged in