Тивко врескај, братче

Publisher: НОРША | Language: Македонски | Year: 2019
Original title: Řvi potichu, brácho | Num. of pages: 198 | Dimensions: 21 см | Cover: мека

Приказна за едно навидум обично семејство на самохрана мајка со своите близнаци. Но семејство кое не остава рамнодушно ниедно соседство, ниедно училиште и ниедно работно место. Деновите во неделата наместо имиња имаат бои, а јадењето секогаш мора да е кружно. Дали некогаш можеме да се откажеме од нашиот светоглед, за да го сфатиме оној на поинаквите?

Price: 450 ден

10 in stock

Compare
Sold By Норша Дооел

Report an abuse for product Тивко врескај, братче

Categories: , , , , ,
SKU: 9786084901013

Questions and Answers

You are not logged in