Тошо Малерот: монологија

Publisher: Арс ЛИБРИС | Language: Македонски | Year: 2020
Original title: Тошо Малерот: монологија | Num. of pages: 96 | Dimensions: 20 | Cover: мека

Види батка, животот се состои од односи, а видот на односите зависи од стадиумот на поединечниот однос во однос на тоа дали станува збор за обичен однос, коректен или некоректен однос, а градењето односи во однос на нивното доградување се однесува на поединечниот однос во однос на меѓусебното однесување! Секој личен однос зависи од меѓусебниот сооднос, и може да се однесува на другарски однос воопшто, или на интимен однос, посебно!

Price: 500 ден

5 in stock

Compare
Sold By Арс ЛАМИНА

Report an abuse for product Тошо Малерот: монологија

Categories: ,
SKU: 978-608-259-767-6

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Тошо Малерот: монологија”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in