Транзициски тунел

Publisher: Нампрес | Language: Македонски | Year: 2010
Original title: Транзициски тунел | Num. of pages: 250 | Dimensions: 132х195 | Cover: мека

Економските рецесии, вообичаено траат две до пет години. Тоа правило, за жал не важи за Рапублика Македонија. Нејзината рецесија, со повремени краткотрајни прекини трае, веќе петнаесет години. Долготрајноста на рецесијата се манифестира дури и со карактеристики на депресија, која е олицетворена во перманентно растечката невработеност и сиромаштија на граѓаните. Има ли излез од тој предолг транзициски тунел? Се разбира дека има.  

Price: 400 ден 200 ден

5 in stock

Compare
Sold By Нампрес

Report an abuse for product Транзициски тунел

Category:
SKU: 9989-682-1708

Questions and Answers

You are not logged in