Требаше да се сликаме пред да се замразиме

Original title: Требаше да се сликаме пред да се замразиме | Num. of pages: 230 | Dimensions: 125х195 | Cover: /

Животот е само спомен. Секој постои колку што се сеќава.Еве уште една потврда за исклучителниот талент на Блаже Миневски. Со романот Требаше да се сликаме пред да се замаразиме дефинитивно се разнишани хиерархиите кои подразбираат еден суперцентар на моќта во структурата, без разлика дали станува збор за структурата на прозниот текст, за структурата на општествата, или за суперструктурите каква што е историјата.Станува збор за супериорен роман што спаѓа меѓу најатрактивните и највредните прозни дела напишани кај нас.Сјаен, силен и провокативен роман, кој се чита во еден здив.Венко Андоновски
Rated 5 out of 5 based on 4 customer ratings
(1 customer review)

Price: 199 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Издавачки центар ТРИ

Report an abuse for product Требаше да се сликаме пред да се замразиме

Category:
SKU: 9786082300351

Издавачки центар ТРИ

1 review for Требаше да се сликаме пред да се замразиме

  1. Rated 5 out of 5

    Ивана Милошевска (verified owner)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in