Три силни жени

Издавач: Просветно дело | Јазик: Македонски | Година: 2010
Оригинален наслов: Trois femmes puissantes | Бр. на страни: 352 | Димензии: 0x0 | Корица: мека

Ро­ма­нот, инаку добитник на престижната Гонкурова награда лани, на ин­вен­ти­вен и ме­та­фо­ри­чен на­чин ја рас­ка­жу­ва жи­вот­на­та ис­то­ри­ја на три хе­ро­и­њи што го жи­ве­ат сов­ре­ме­ни­от жи­вот на аф­ри­кан­ски­от кон­ти­нент. Во... три од­дел­ни рас­ка­зи, кои на свој на­чин се по­вр­за­ни во кни­га­та, при­ка­жа­ни се ли­ко­ви­те на три ре­ши­тел­ни и храб­ри же­ни што по­ми­ну­ва­ат низ теш­ки ис­ку­ше­ни­ја. Но би­деј­ќи има­ат доб­лест, сил­на фи­зич­ка кон­сти­ту­ци­ја и па­ра­док­сал­но бо­га­та ду­хов­на и умс­тве­на си­ла, тие ус­пе­ва­ат да го заш­ти­тат нив­но­то дос­то­ин­ство од бру­тал­ни­те по­ни­жу­ва­ња и да из­ле­зат од мар­ги­ни­те на жи­во­тот.

Цена: 350 ден

Распродадено

Извести ме кога производот ќе биде на залиха

Спореди
Продавач Просветно Дело АД Скопје

Report an abuse for product Три силни жени

Категорија:
ИСБН: 5310189009035

Оценки

Сѐ уште нема оценки.

Koментирајте први за “Три силни жени”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Questions and Answers

You are not logged in