Цимет

Publisher: ПНВ Публикации | Language: Македонски | Year: 2020
Original title: Цимет | Num. of pages: 64 | Dimensions: 17 | Cover: мека

Ова е книга за светот надвор и неговото прекршување од нашите внатрешни огледала. За луѓето што се сами среде толпа, за оние што живеат со мирисот на сеќавањата, впечатливи и интензивни како мирис на цимет. Нежно, исповедно, лирично, интимно и топло писмо... -

Price: 200 ден

9 in stock

Compare
Sold By ПНВ Публикации

Report an abuse for product Цимет

Category:
SKU: 978-608-265-018-0

Questions and Answers

You are not logged in