Црвена нишка, магнетен прстен

Publisher: Магор | Language: Македонски | Year: 2009
Original title: Црвена нишка, магнетен прстен | Num. of pages: 185 | Dimensions: 125х200 | Cover: мека

Веќе зафатени со длабоки немири и насетувања лоши, се упативме на тој летен одмор небаре со посебен налог, со задача за која ни самите не знаевме многу. За некои мистерии древни на Самотрака имавме некоја претстава матна. И со раѓањето на Александар, Великиот, беа поврзани тие. Знаевме дека натаму многу антички градови упатувале некогаш лаѓи со пратеници што ќе молат за милост...                       ...Стреперени гледавме во разбрануваното море, гледавме еден во друг. Сме го напуштиле островот без да измолиме црвена нишка што ќе нè штити од бури; не сме направиле додатен напор за да добиеме магнетен прстен. Со празни раце се враќавме дома!
- Извадок

Price: 190 ден

4 in stock

Compare
Sold By Магор

Report an abuse for product Црвена нишка, магнетен прстен

Category:
SKU: 9989-183-89-8 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Црвена нишка, магнетен прстен”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in