Вработување и отпуштање

Publisher: КУЛТУРА | Language: Македонски | Year: 2008
Original title: УЈГФХ | Num. of pages: 79 | Dimensions: 0x0 | Cover: мека

Се прашувате како најуспешните лидери од целиот свет успеале да се соочат со своите најтешки предизвици? Сега можете да откриете благодарение на Научени лекции. Со својата концизност и привлечност,секоја книга од овој нов циклус содржи од дванаесет до четиринаесет есеи, напишани од врвни лидери од областа на бизнисот, јавниот сектор и академијата, поврзани со најтешките прашања со кои тие се соочиле. Како основно средство за секој зафатен менаџер, Научени лекции овозможува брз пристап до мудроста и значењето на најталентираните лидери во светот.

Price: 150 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Култура

Report an abuse for product Вработување и отпуштање

Category:
SKU: 978-9989-32-559-6

Questions and Answers

You are not logged in