Врвови и долини

Original title: Peaks and valleys | Num. of pages: 106 | Dimensions: 112x180 | Cover: /

Во приказната за Врвови и Долини ќе откриете како:ПОБРГУ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ОД ДОЛИНАТА ПОДОЛГО ДА ОСТАНЕТЕ НА ВРВОТ ДА ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ВРВОВИ И ПОМАЛКУ ДОЛИНИ Врвовите и Долините не се само добрите и лошите времиња што ви се случуваат.Тоа се и вашите внатрешни чувства и вашите реакции на надворешните настани.Врвовите и Долините се поврзани.Грешките што ги правите во денешните добри времиња ги создаваат утрешните лоши времиња.Мудрите постапки во денешните лоши времиња ги создаваат утрешните добри времиња.

Price: 200 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Издавачки центар ТРИ

Report an abuse for product Врвови и долини

Category:
SKU: 978-608-4577-41-6

Издавачки центар ТРИ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Врвови и долини”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in