Заточеникот во Зенда

Publisher: Магор | Language: Македонски | Year: 2009
Original title: The Prisoner of Zenda | Num. of pages: 175 | Dimensions: 140 х 200 | Cover: /

Незгаслива љубопитност го води младиот Англичанец Рудолф Расендил во Руританија за да го види крунисувањето на новиот крал. Неговата карактеристична црвена коса и долгиот остар нос сведочат за љубовната врска на некој од неговите предци којашто ја поврзува неговата крв со онаа на монархијата на власт. Заточеникот во Зенда е книга што е и возбудлива авантура и нежна љубовна приказна и исто толку популарна сега колку и во времето кога била првпат издадена.

Price: 190 ден

4 in stock

Compare
Sold By Магор

Report an abuse for product Заточеникот во Зенда

Category:
SKU: 978-9989-183-82-9

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Заточеникот во Зенда”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in