Жонглер

Original title: Žongler | Num. of pages: 202 | Dimensions: 21 | Cover: мека

Во тој свет на волци кои без милост се јадат едни со други, жонглира едно несакано суштество. Со празно срце, а со полни џебови, тоа гази сè пред себе, лишено од емоции и кога убива и пука и кога... Судбината сепак го сопира овој вешт жонглер и тој прави грешка, соочен со тивкиот противник – жената во сенка. Јазикот со кој се служи Зорана е толку автентичен, што јас се прашувам со кого таа се дружи... а мислам дека знам сè за неа? Жонглер е приказна од која ќе ве полазат морници, ќе ве заболи стомакот, но нема да ве пушти сè додека не ја прочитате докрај.

Price: 449 ден 380 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Матица

Report an abuse for product Жонглер

Categories: ,
SKU: 978-608-10-0707-7

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Жонглер”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in