Зла крв

Publisher: Бегемот | Language: Македонски | Year: 2015
Original title: Зла крв | Num. of pages: 399 | Dimensions: 195x125 | Cover: мека

Шведски литературен критичар е убиен на ѕверски начин на аеродромот Њуарк во Њујорк. Пред смртта бил брутално измачуван. Методата на тортура потсетува на тортурите применувани од Супер командосите за време на војната во Виетнам. Тоа е само почеток на неверојатната низа настани што ќе го доведе Пол Јелм и неговите колеги од Единицата А до најмрачните делови на човечката душа. Убиства, интриги, меѓународни политички заговори, романот Зла крв e вистински водич по мрачните игра на современиот свет. 
Rated 5 out of 5 based on 4 customer ratings

Price: 500 ден

0 in stock

Compare
Sold By Бегемот

Report an abuse for product Зла крв

Category:
SKU: 978-608-4718-32-1

Questions and Answers

You are not logged in