Добитник на книгата „Девојките од платната“ е Наташа Перчуклиевска. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор со КупиКнига.мк! Пријавете се на следниот линк и станете потенцијален добитник на книгата „Што ако ова е рајот?“ – https://kupikniga.mk/kniga-podarok/   

Види повеќе

Добитник на книгата „Смртоносна терапија“ е Дарко Русевски. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор со КупиКнига.мк! Пријавете се на следниот линк и станете потенцијален добитник на книгата „Девојките од платната“ – https://kupikniga.mk/kniga-podarok/   

Види повеќе

Изминатиов месец јули, беше месецот на летните попусти на КупиКнига.мк! Сите љубителни на пишаниот збор имаа можност да си купат книга на ПОПУСТ! Имате можност да бидете дел од оваа јулска приказна и да искористите попуст уште ДВА ДЕНА! Ви…

Види повеќе

Оваа недела, КупиКнига.мк ви нуди големи попусти за да ви посака добредојде на новиот сајт! Обезбеде си залиха за на плажа додека трае попустот, наполнете си го куферот за уживање на сонце и читање на најдобрите и најпопуларните книги. Тимот…

Види повеќе

Многумина од нас секогаш кога ќе помислат на книга се одлучуваат за страници исполети со нежност. Љубовните книги многу често знаат да ни ја вратат вербата во љубовта. Сите оние кои трагаат по љубов и романтика ги советуваме да ги…

Види повеќе

Сезоната на летни одмори започна, а не постои поголемо уживање на плажа од читањето книги, особено за вистинските вљубеници во пишаниот збор. Во подготовките за летниот одмор, ние ви нудиме три предлози што може да ги ставите во куфер веднаш:…

Види повеќе